Markkinointipäällikkö

Haemme myyntihenkistä ja energistä markkinointipäällikköä

Työtehtäväsi

Vastaat yhdessä tiimisi kanssa, että herätämme kiinnostuksen meille tärkeissä asiakasryhmissä ja asiakkaidemme ostopolut ovat sujuvat.

Osaat ajatella strategisesti ja yhdistää yrityksen tavoitteet keinoihin, joilla kerromme ja konkretisoimme palvelujemme hyödyt asiakkaillemme. Toimit nykyaikaisen arvopohjaisen myynti- ja asiakastyön mahdollistajana ja vastaat markkinoinnin tuloksellisuudesta. Raportoit kaupalliselle johtajalle, toimit kolmen asiantuntijan esimiehenä ja teet tiivistä yhteistyötä koko myyntiyksikkömme kanssa.

Odotamme sinulta

Olethan innostunut, intohimoinen ja eteenpäin katsova myyjä ja markkinoija kuten mekin! Odotamme sinulta myös vankkaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mielellään palvelualalta. Arvostamme aiempia näyttöjä nykyaikaisten digitaalisten myynti- ja markkinointikanavien hyödyntämisestä. Toivottavasti sinulla on kokemusta myös myynnin raportoinnista ja ennustamisesta.

Olet persoonana aktiivinen, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. KTM) ja kommunikoit suomen lisäksi sujuvasti englanniksi. Viestintä- ja esiintymistaitosi ovat vahvuutesi. Aiempi esimieskokemus ei ole tehtävässä välttämätön, kunhan sinulla on aitoa kiinnostusta esimiesrooliin.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kehittyviin palveluihin, itsenäisen ja täynnä kehitysmahdollisuuksia olevan vastuualueen yhteen hiileen puhaltavassa porukassa. Asemapaikkasi voi olla Turku tai Helsinki, kunhan olet valmis matkustamaan näiden kaupunkien välillä.

Lindorff on avoin ja reilu työnantaja, joka tarjoaa hyvät henkilöstöedut, joustavat työn tekemisen mahdollisuudet (mm. etätyö) sekä energiset ja rohkeat ihmiset ympärille.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hienoa! Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 23.3.2018 mennessä osoitteeseen rekry.fi@lindorff.com otsikolla ”markkinointipäällikkö”.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupallinen johtaja Juho Ylinen perjantaina 16.3. klo 13.30-15.00  ja keskiviikkona 21.3. klo 14-16 puhelin 050 550 6077.

Markkinointipäällikkö rekry Lindorff Suomi

Hae paikkaa 23.3.2018 mennessä!