Lakimies Turkuun

Haemme Turkuun vakituiseen työsuhteeseen lakimiestä.

Tule meille töihin

Tarjoamme itsenäisen ja haastavan vastuualueen monipuolisten ja laaja-alaisten juridisten tehtävien parissa. Pääset näköalapaikalle tekemään yhteistyötä yritykselle tärkeiden asiakkaiden kanssa. Pääset myös osaksi ammattitaitoista ja innostunutta Riidanratkaisu-tiimiä. Saat hyvän perehdytyksen sekä jatkuvaa koulutusta ja valmennusta osaamisesi kasvattamiseksi.

Lindorff on vakaa ja vastuullinen työnantaja ja meillä on töissä mukavia ja osaavia ihmisiä. Tarjoamme nuorekkaan ja energisen työympäristön, jossa pystyt kehittämään itseäsi. Kilpailukykyisen palkan ja bonusjärjestelmän lisäksi tarjoamme laajan ja kattavan työterveyshuollon sekä hyvät työsuhde-edut.

Lakimies Lindorff Suomi Rekry
Olisitko sinä etsimämme aikaansaava ja kunnianhimoinen lakimies? Liity tiimiimme!

Odotamme sinulta

Etsimme aikaansaavaa ja kunnianhimoista lakimiestä, jolla on kyky itsenäiseen työskentelyyn. Edellytämme sopimus-, velvoite- ja prosessi- ja/tai insolvenssioikeuden vankkaa osaamista.

Edellytämme lakimieheltä kykyä katsoa asioita sekä juridisesta että liiketoiminnallisesta näkökulmasta. Tehtävässä menestymiseen vaaditaan myönteistä asennetta, hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja sekä kykyä kantaa oma-aloitteisesti vastuuta. Lakimieheltä edellytetään ehdottomasti oikeustieteellistä korkeakoulututkintoa (OTK/OTM), lupaa toimia oikeudenkäyntiavustajana tai edellytykset luvan saamiseen täyttyvät sekä työkokemusta riita-asioiden hoitamisesta.

Työtehtävät

Lakimies vastaa asiantuntijatehtävässä yritysasiakkaidemme etujen valvomisesta saataviin liittyvissä asioissa. Lakimies huolehtii riita-asioita ja/tai insolvenssiasioita laaja-alaisesti prosessin kaikissa vaiheissa. Lisäksi lakimies tarjoaa asiakkaillemme juridista neuvontaa ja osallistuu myös oman henkilökuntamme juridiseen kouluttamiseen. Tehtävän ydin on tarjota ulkoisille ja sisäisille asiakkaillemme ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä palvelua.

Hakeminen

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.10.2017. Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry.fi@lindorff.com. Hakemuksia aletaan käsitellä heti niiden saavuttua ja sopivat henkilöt valitaan niiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Riidanratkaisu-tiimin ryhmäesimies Marika von Schoultz, puh. 010 2700 523 (13.10. klo 13-14 ja 23.10. klo 10-11).

Meistä

Lindorff on johtava asiakas- ja luottosuhteisiin keskittyvien palveluiden tarjoaja Suomessa. Huolehdimme yritysten ja yhteisöjen palvelukumppanina luotollisiin asiakkuuksiin liittyvistä toiminnoista luottopäätöksistä laskutukseen, perintään ja saatavien ostoon.

Lindorffin Legal Insolvencies and Back Office-yksikön Riidanratkaisu –tiimi tarjoaa oikeudellista asiantuntija- ja asianajopalvelua. Hoidamme vuosittain 2 000 vaativaa riita-, rikos-, ulosotto- ja insolvenssiasioita koskevaa toimeksiantoa. Yhdessä varmistamme loistavan asiakaspalvelun insolvenssi- ja muihin riita-asioihin liittyen. Asianajo- ja selvittelytyön lisäksi järjestämme juridisia koulutuksia ja annamme oikeudellista neuvontaa henkilökunnallemme sekä yritysasiakkaillemme.

Lindorffin Riidanratkaisu-tiimi on monipuolisia haasteita sekä näytönpaikkoja tarjoava 12 asiantuntijan yksikkö pääkonttorillamme Turussa. Riidanratkaisu-tiimillä on tärkeä rooli Lindorffin liiketoiminnan tukemisessa ja kehittämisessä.