Töihin Lindorffiin

Lindorffissa teet töitä auttaaksesi ihmisiä hallitsemaan luottojaan. Olemme yksi johtavia luotonhallinnan palveluyrityksiä Euroopassa – ja aiomme olla sitä myös tulevaisuudessa. Etsimmekin jatkuvasti joukkoomme uusia tulevaisuutemme tekijöitä.

Monimuotoisia uramahdollisuuksia

Palveluksessamme Suomessa on noin 400 asiakaspalvelun, IT:n, juridiikan, taloushallinnon, asiakasprojektien, myynnin sekä liiketoiminnan kehittämisen ammattilaista.

Monimuotoisuus on meille tärkeää, ja tarjoammekin vaihtelevia uramahdollisuuksia useilla eri osaamis-, koulutus- ja kokemustaustoilla.

Lindorff on välitön, kansainvälinen työnantaja

Suomessa toimistomme ovat Turussa, Lahdessa ja Helsingissä, ja moni meistä tekee töitä tulevaisuuden suuntaa näyttävissä pohjoismaisissa projekteissa.

Lindorffilaiset eivät tyydy tavanomaiseen, vaan ymmärtävät, että hyvästä on pitkä matka täydelliseen. Tulevaisuuden ratkaisut edellyttävät sitoutumista, uskallusta ja halua kehittää palveluja, jotka aidosti auttavat asiakkaita. 

Avoimet työpaikat

Integration Specialist, Turku - apply by 20.9.2018

Reskontra-asiantuntijoita, Turku - hae 20.9.2018 mennessä

Jos meillä ei ole avoinna sinua kiinnostavia työtehtäviä, voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry.fi@lindorff.com. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli osaamistasi vastaavia tehtäviä avautuu.

Meillä työn tekemisen mahdollisuudet ovat joustavat.

Jos näet haasteissa mahdollisuuksia, saatat hyvinkin sopia moninaiseen joukkoomme.

Tavallinen torstai Lindorffissa

Teimme yhdessä Turun Ammattikorkeakoulun opiskelijoiden kanssa videon, joka kuvaa arkea Lindorffissa - ihan tavallinen torstai?