Töihin Lindorffiin

Lindorffissa teet töitä auttaaksesi ihmisiä. Toimimme 12 maassa 4 400 työntekijän voimin ja olemme hyvää vauhtia kasvamassa maailman suurimmaksi luotonannon palveluyritykseksi. Etsimmekin jatkuvasti joukkoomme uusia tulevaisuutemme tekijöitä.

Monimuotoisia uramahdollisuuksia

Palveluksessamme Suomessa on noin 500 asiakaspalvelun, IT:n, juridiikan, taloushallinnon, asiakasprojektien, myynnin sekä liiketoiminnan kehittämisen ammattilaista. Osa meistä tekee töitä tulevaisuuden suuntaa näyttävissä euroopanlaajuisissa projekteissa.

Monimuotoisuus on meille tärkeää, ja tarjoammekin vaihtelevia uramahdollisuuksia useilla eri osaamis-, koulutus- ja kokemustaustoilla.

Lindorff on kansainvälinen työnantaja

Lindorff toimii 12 maassa 4 400 työntekijän voimin. Olemme Euroopan johtava riippumaton luotonhallinnan palveluyritys – ja aiomme olla sitä myös tulevaisuudessa. Kehitämme jatkuvasti asiantuntemustamme ja palvelujamme ylittääksemme asiakkaidemme odotukset.

Lindorffilaiset eivät tyydy tavanomaiseen, vaan ymmärtävät, että hyvästä on pitkä matka täydelliseen. Tulevaisuuden ratkaisut edellyttävät sitoutumista, uskallusta ja halua kehittää palveluja, jotka aidosti auttavat asiakkaita.

Jos näet haasteissa mahdollisuuksia, saatat hyvinkin sopia kansainväliseen joukkoomme.

Avoimet työpaikat

Mikäli meillä ei ole avoinna sinua kiinnostavia työtehtäviä, voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry.fi@lindorff.com. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli osaamistasi vastaavia tehtäviä avautuu.

Ryhmäesimies, Turku, 23.11.2017

Tavallinen torstai Lindorffissa

Toteutimme oppilaitosyhteistyönä Turun Ammattikorkeakoulun opiskelijoiden kanssa videon, joka kuvaa arkea Lindorffissa. Katso alla olevasta videosta, miltä tavallinen torstai Lindorffissa näyttää.