Lindorffista tulee Lowell lokakuussa

Lindorff sai uuden omistajan Lowellista, ja sen myötä myös nimemme vaihtuu lokakuun alussa. Eurooppalainen Lowell on luotonhallinnan suunnannäyttäjä ja toimialan eettisyyden edelläkävijä.
Lindorff sai uuden omistajan Lowellista
Lowell on nimenä uusi Pohjoismaissa, mutta yrityskaupan myötä se jatkaa Lindorffin pitkää kokemusta ja edistää osaamisellaan luotonhallinnan kehittymistä Suomessa.

Lindorffin nimi vaihtuu Lowelliksi lokakuun alussa. Nimenmuutos on seurausta omistajamme vaihtumisesta, joka viimeisteltiin maaliskuussa. Lindorffin nimi jää Suomessa historiaan, mutta ihmiset, palvelumme ja kokemuksemme luotonannon vaatimuksista ja ihmisten kohtaamisesta maksuasioissa säilyvät.

Muutos Lowelliksi on meille mieleinen, sillä Lowell on kokenut toimija Euroopan suurimmilla kuluttajamarkkinoilla ja ihmiset, asiakasymmärrys ja eettisyys ovat sen toiminnan keskiössä. Lowell tähtää kaikissa tilanteissa kestävään ja reiluun lopputulokseen jokaisen asiakkaan kanssa.

Lindorffin yli 50 vuoden kokemus Suomessa ja johtava asema finanssialalla yhdistyy nyt Lowellin vankkaan palvelu- ja kaupan alojen osaamiseen, ja luo parhaan mahdollisen alustan liiketoiminnan kestävälle, pitkän aikavälin kasvulle ja kehittämiselle. 

Tietoa Lowellista

  • Toimitusjohtaja James Cornell perusti Lowellin Iso-Britanniassa vuonna 2004, ja yhtiöllä on pitkä yrittäjähenkinen historia.
  • Vuonna 2015 Lowell fuusioitui Saksan markkinajohtajan GFKL:n kanssa, ja aloitti toiminnan Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä.
  • Lowellin laajentuminen Pohjoismaihin tekee yhtiöstä Euroopan toiseksi suurimman luotonhallinnan palveluyrityksen. Yritys toimii Euroopan suurimmilla ja kehittyneimmillä kuluttajamarkkinoilla: Iso-Britanniassa, Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Virossa.
  • Lowellin omistavat kansainvälinen sijoitusyhtiö Permira Funds ja Ontario Teachers’ Pension Plan (OTPP) -eläkeyhtiö.
  • Lowellilla on yli 4 400 työntekijää, ja sen asiakkaina on 36 miljoonaa eurooppalaista kuluttajaa.

Lindorffin nimi ja yritysilme vaihtuu lokakuun alussa, mutta palvelut pysyvät ja paranevat.