Lindorff sai uuden omistajan Lowellista

Lindorffilla on uusi omistaja Suomessa. Olemme nyt osa Lowell Groupia, Euroopan toiseksi suurinta luotonhallinnan palveluyritystä.
Lindorff sai uuden omistajan Lowellista
Lowell on nimenä uusi Pohjoismaissa, mutta yrityskaupan myötä se jatkaa Lindorffin pitkää kokemusta ja edistää osaamisellaan luotonhallinnan kehittymistä Suomessa.

Lowell on johtava luotonhallinnan palveluyritys, joka on erikoistunut perinnän palveluihin, data-analytiikkaan ja asiakasymmärrykseen. Lowellin tavoitteena on olla alansa paras.

Suomessa jatkamme toistaiseksi Lindorffin nimellä, ja muodostamme yhdessä Ruotsin, Tanskan ja Viron liiketoimintojen sekä Intrum Justitian Norjan liiketoiminnan kanssa Lowellin Pohjoismaiden alueen.

Muutos on meille mieleinen, sillä Lowell on kokenut toimija Euroopan suurimmilla kuluttajamarkkinoilla ja kuluttajaymmärrys, data-analyytiikka ja ihmiset ovat sen toiminnan keskiössä. Lowell tähtää kaikissa tilanteissa kestävään ja reiluun lopputulokseen jokaisen asiakkaan kanssa.

Lindorffin yli 50 vuoden kokemus Suomessa ja johtava asema finanssialalla yhdistyy nyt Lowellin vankkaan palvelu- ja kaupan alojen osaamiseen, ja luo parhaan mahdollisen alustan liiketoiminnan kestävälle, pitkän aikavälin kasvulle ja kehittämiselle.

Tietoa Lowellista

  • Toimitusjohtaja James Cornell perusti Lowellin Iso-Britanniassa vuonna 2004, ja yhtiöllä on pitkä yrittäjähenkinen historia.
  • Vuonna 2015 Lowell fuusioitui Saksan markkinajohtajan GFKL:n kanssa, ja aloitti toiminnan Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä.
  • Lowellin laajentuminen Pohjoismaihin tekee yhtiöstä Euroopan toiseksi suurimman luotonhallinnan palveluyrityksen. Yritys toimii Euroopan suurimmilla ja kehittyneimmillä kuluttajamarkkinoilla: Iso-Britanniassa, Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Virossa.
  • Lowellin omistavat kansainvälinen sijoitusyhtiö Permira Funds ja Ontario Teachers’ Pension Plan (OTPP) -eläkeyhtiö.
  • Lowellilla on yli 4 400 työntekijää, ja sen asiakkaina on 36 miljoonaa eurooppalaista kuluttajaa.

Lindorffin nimi ja brändi vaihtuu Lowelliksi myöhemmin vuoden 2018 aikana, mutta siihen asti autamme asiakkaita hallitsemaan luottojaan Lindorffina kuten ennen.