Koulutukset

Järjestämme asiakkaillemme käytännön luotonhallintaan ja lainsäädännön raameihin liittyviä koulutuksia. Osallistu maksuttomiin webinaareihimme tai kysy yrityskohtaisista koulutuspaketeistamme.

Webinaarit

Järjestämme säännöllisesti webinaareja ajankohtaisista luotonannon kehittämiseen tai toimintaympäristöön liittyvistä aiheista. Webinaarimme kestävät noin 45 minuuttia, ja niiden aikana on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Kaikki webinaarimme ovat maksuttomia sopimusasiakkaillemme. Tervetuloa webinaareihimme – kun olet ilmoittautunut, saat osallistumisohjeet sähköpostitse. 

 


Tulevat webinaarit

Kuluttajaperinnän peruskoulu - Asiakaslähtöinen perintä
Torstaina 5.10. klo 9.00-9.45

Sisältö: Käytännönläheisessä verkkokoulutuksessa paneudutaan kuluttajasaatavien perinnän perusteisiin asiakaskokemuksen, vaikuttavuuden ja lainsäädännön näkökulmista:

  • Mitä asiakaslähtöinen perintä tarkoittaa? Miten erilaiset ihmiset käyttäytyvät maksajina? Miten asiakkaan kokemuksesta pidetään huolta?
  • Millaisia vaihtoehtoja ja keinoja kuluttajalaskun kotiuttamiseksi on olemassa? Miten asiakkaan tausta ja tilanne vaikuttavat niihin?
  • Mitkä ovat kuluttajaperinnän vaiheet, ja mitä eri vaiheissa yrityksen kannattaa huomioida sekä asiakaskokemuksen että perinnässä onnistumisen näkökulmista?
  • Lisäksi kerrataan perintään liittyviä keskeisiä käsitteitä.

Tavoite: Osallistuja saa hyvän kokonaiskäsityksen avoimen kuluttajalaskun kotiuttamisesta eräpäivästä ulosottoon asti, sekä arvokkaita vinkkejä ja työkaluja palvelulähtöisten toimintatapojen tuomiseksi osaksi perintää.

Kenelle: Webinaari on tarkoitettu kaikille taloushallinnon ja asiakaspalvelun päättäjille, ammattilaisille ja asiantuntijoille (esim. controllereille, asiakaspalvelupäälliköille ja luotonvalvojille), jotka ovat työssään tekemisessä kuluttajalaskutuksen kanssa.

Webinaarin kouluttajina toimivat Lindorffin lakimiehet Hanna Huttunen ja Jutta Salonen sekä tuotepäällikkö Tuomas Kurikka.

Ilmoittaudu webinaariin täältä


Pidetyt webinaarit

Tutustu jo pidettyjen webinaariemme sisältöihin ja materiaaleihin:

Kevään 2017 webinaarit


Yrityskohtaiset koulutuspaketit

Tarjoamme sopimusasiakkaillemme edulliseen hintaan lakimiestemme vetämiä koulutussarjoja lainopillisen osaamisen ja käytännön luotonhallintatyön kehittämiseksi.

Kysy lisää:
Koulutusvastaava, VT Niina Ruhtinas, puh. 050 535 8470
koulutukset.fi@lindorff.com


Ehdota webinaariaihetta

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ja toiveita webinaarien aihepiireistä. Voit ehdottaa webinaariaihetta yhteydenottolomakkeella.