Olemme nyt osa Lowellia

Lindorffilla on uusi omistaja Suomessa. Olemme nyt osa eurooppalaista Lowell Groupia, jonka tavoitteena on olla luotonhallinnan paras palveluyritys.
Olemme nyt osa Lowellia
Lindorffin kokemus ja johtava asema finanssialan toimijoiden palvelukumppanina yhdistyvät nyt Lowellin kuluttajaymmärrykseen ja vankkaan osaamiseen palvelu- ja kaupan aloilta.

Suomessa jatkamme toistaiseksi Lindorffin nimellä, ja muodostamme yhdessä Ruotsin, Tanskan ja Viron liiketoimintojen sekä Intrum Justitian Norjan liiketoiminnan kanssa Lowellin Pohjoismaiden alueen. Nimemme ja brändimme vaihtuu Lowelliksi myöhemmin vuoden 2018 aikana.

Lowell on yritysoston myötä toiseksi suurin luotonhallinnan palveluyritys Euroopassa. Lowell on nykyisen toimitusjohtajan James Cornellin Iso-Britanniassa vuonna 2004 perustama yhtiö. Vuonna 2015 se yhdistyi saksalaisen markkinajohtaja GFKL:n kanssa ja aloitti toiminnan Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä. Tänään Lowellin asiakkaana on 36 miljoonaa eurooppalaista kuluttajaa.

Lowelliin liittyminen on meille mieluinen asia. Asiakkaat ja asiakasymmärrys ovat Lowellin liiketoiminnan keskiössä. Vahvojen omistajien, Permiran ja Ontario Teachers’ Pension Plan -eläkeyhtiön tuella investoimme innovaatioihin, digitalisaatioon ja data-analytiikkaan kaikilla toimialoilla.

Data ja sen tulkintaan ja hyödyntämiseen liittyvä osaaminen mahdollistaa kekseliään tuotekehityksen, prosessien parantamisen ja korkean ennustekyvyn luottojen hallitsemisessa – ja auttaa yritystäsi pitämään hyvää huoltaa luotollisista asiakassuhteista.

Nykyiset palvelumme pysyvät, ja toistaiseksi jatkamme Lindorffina, kuten ennenkin. Sidosryhmiämme varten lisäämme nyt logomme yhteyteen viestin siitä, että olemme osa Lowellia – “Part of Lowell”.

Kaikissa kysymyksissä olethan yhteydessä myyntimme tai asiakastukeemme. Kerromme mielellämme lisää Lowellista ja palveluistamme.

Kunnianhimoinen tavoitteemme on olla alamme paras palveluyhtiö, ja tuottaa arvoa kaikille muille toimialoille.