Hyvää kesälomakautta!

Lämmin kiitos kuluneen kevään yhteistyöstä. Mekin laskeudumme juhannuksen jälkeen kesälomakauteen. Myynnissä ja asiakastuessa on siti aina joku sinua auttamassa.

X
Olemme nyt osa Lowellia

Olemme nyt osa Lowellia

Lindorffilla on uusi omistaja Suomessa. Olemme nyt osa eurooppalaista Lowell Groupia, jonka tavoitteena on olla luotonhallinnan paras palveluyritys.

Lue lisää
Kyse on aina ihmisistä

Kyse on aina ihmisistä

Hyödynnämme Lindorffissa asiakaspersoonia, dataa ja automaattista tiedonkäsittelyä, jotta voimme lähestyä erilaisia ihmisiä ja asiakasryhmiä heidän tarpeidensa mukaisesti. Asiakaspersoonamme perustuvat kattavaan dataan, ja käsitykseemme siitä, millainen persoona on kuluttajana ja millainen hänen maksukäyttäytymisensä on. Jokainen asiakaspersoona edustaa yhtä tyypillistä asiakasryhmää.

Lue lisää
Perinnän paradoksit

Perinnän paradoksit

Ihmisten auttaminen maksamaan maksunsa ajallaan on parasta mahdollista perintää. Jos saatava on maksamatta, ratkaisun löytämiseen on yhtä monta tapaa kuin on asiakkaitakin. Keinot voivat vaihdella ystävällisestä tekstiviestistä velkojen uudelleenjärjestelyyn. Siksi kannattaa valita perintäkumppani, jonka osaaminen ja palvelujen kirjo on kyllin laaja.

Lue lisää