Velkaneuvoja

Lindorff auttaa myös velkaneuvojia

 

 

 

 

Kokonaistilanne selviää tilaamalla kirjallisen yhteenvedon veloista.

Asiakaspalvelu
Puhelin: 02 2700 300
Faksi: 02 2700 350
Sähköposti: palvelu@lindorff.fi

Palvelemme maksuasioissa arkisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 10-15.

Vapaaehtoisissa velkajärjestelyasioissa palvelee Insolvenssi-ryhmä, ma–pe 8–16
Puhelin: 02 2700 586
Faksi: 02 2700 500
Sähköposti: vapaaehtoinenvj.fi@lindorff.com
PL 20, 20101 Turku


Hoidatko velka-asioita omaisesi tai ylivelkaantuneen puolesta? Tältä sivulta löydät hyödyllisiä työkaluja asiointiin Lindorffin kanssa.

Toimita valtuutus


Voit hoitaa perintään ja velkoihin liittyviä asioita toisen täysi-ikäisen puolesta, kun toimitat asiakaspalveluumme henkilöltä saadun valtuutuksen. Voit tulostaa valtakirjapohjan tämän sivun alalaidasta tai laatia vapaamuotoisen, valtuutuksen antajan allekirjoittaman valtakirjan.

Yksittäistä laskua koskevan asian voi hoitaa toisen puolesta ilman valtakirjaa, jos valtuuttaja on puhelun aikana läsnä. Pankkien, rahoitusyhtiöiden ja vakuutusyhtiöiden velkoja koskevissa asioissa tarvitsemme kuitenkin aina kirjallisen valtakirjan.

 

Yhteenveto veloista


Velkatilannetta voi olla vaikea hahmottaa ja hallita, jos laskuja on rästissä usealle velkojalle. Kokonaistilanne selviää pyytämällä kirjallinen yhteenveto, ns. saldotodistus, perintäyhtiöiltä ja ulosotosta.

Voit tilata yhteenvedon Lindorffin perinnässä olevista (myös ulosotossa olevista) veloista sähköisellä lomakkeella. Huomaathan, että jos tilaat yhteenvedon toisen puolesta, tarvitsemme sinulta ensin valtakirjan. Yhteenvedon voit tilata maksutta kerran vuodessa.

 

Maksusopimuksella ratkaisuun


Toisinaan tilanne voi korjautua yksinkertaisillakin keinoilla, kuten sopimalla pitempiaikaisesta maksusuunnitelmasta Lindorffin asiakasneuvojien kanssa.

Vaikeammat velkaongelmat voi olla mahdollista ratkaista vapaaehtoisella velkajärjestelyllä. Järjestely on tarkoitettu kokonaistilanteen ratkaisemiseksi ja auttamaan velallista veloista selviytymisessä. Siksi järjestelyä ei sovita yksittäisistä veloista vaan sen tulee kattaa kaikki Lindorffin hoidossa olevat velat.

Vapaaehtoisesta velkojen järjestelystä voi neuvotella Lindorffin kanssa silloin kun henkilön maksuvara riittää velkojen lyhentämiseen koko sovitun maksuohjelman ajan. Laskemalla maksuvarasi saat käsitystä siitä, minkä verran velkoja pitäisi pystyä lyhentämään kuukaudessa. Käytä laskuria Maksumyöhässä.fi-sivustolla.

Vapaaehtoisissa velkajärjestelyasioissa palvelee Lindorffin Insolvenssi-ryhmä. Vapaaehtoista järjestelyä voi hakea Lindorffin omalla hakemuslomakkeella. Etsimme tilanteeseen parhaiten sopivan ratkaisun yhdessä velallisen tai asiaa hoitavan velkaneuvojan kanssa.

Uutisia