Maksoitko perintään liikaa?

Ei syytä huoleen, ilmoitamme sinulle liikasuorituksesta ja palautamme summan ilman viiveitä – ellet sitten halua lyhentää sillä jotakin toista perinnässä olevaa velkaa.

Pienen näppäilyvirheen tai muun epähuomion vuoksi perintään tehty maksu voi olla suurempi kuin on ollut tarkoitus. Näin voi tapahtua myös huomaamattasi.

– Käsittelemme kaikki perintään tulleet maksut huolellisesti ja ilmoitamme asiakkaalle liikasuorituksesta kirjeellä, asiakaspalvelusta vastaava Kirsi Mattila kertoo.

Palautus pankkitilille
Jos sinulla ei ole muita laskuja tai velkoja Lindorffin perinnässä, pyydämme kirjeessä tiliyhteystietojasi liikasuorituksen palauttamista varten.

­– Palautamme maksun ilman viiveitä eli käytännössä viimeistään kahden viikon sisällä siitä, kun olemme saaneet pankkitilitiedon, Mattila mainitsee.

Automaattinen rahojen palauttaminen ei ole mahdollista, sillä maksun saaja ei näe maksajan tilinnumeroa. Liikasuorituksen palautuksesta veloitamme 5 euron kulun, joka vähennetään palautettavasta summasta.

Toisen velan maksuun
Jos sinulla on perinnässä muitakin laskuja ja velkoja, pyydämme joulukuusta 2017 lähtien lupaasi käyttää liikasuoritus toisen velan lyhentämiseen.

Suostumustasi veloituksettomaan siirtoon pyydetään kirjeellä. Jos haluat mieluummin, että rahat palautetaan pankkitilillesi, pyydämme ilmoittamaan siitä soittamalla asiakaspalveluumme.

Tilanteessa, jossa perinnässä on myös toinen saman laskuttajan lasku tai velka, liikasuorituksesi voidaan ns. kuitata eli ohjata tämän laskun tai velan maksamiseen. Tähän ei tarvitse lupaasi, mutta tällöinkin saat meiltä ilmoituksen liikasuorituksesta ja tehdystä kuittauksesta.

Maksoitko perintään liikaa?

Palautamme liikaa maksamasi summan tilillesi viimeistään kahden viikon kuluessa tilinumeron saamisesta.

JOS MAKSAT PERINTÄÄN LIIKAA

1) Pyydämme kirjeellä tiliyhteystietojasi liikasuorituksen palauttamista varten. Ilmoitathan tilinumerosi (IBAN) verkkopalvelussa lindorff24.fi tai osoitteeseen tilinumero@lindorff.com. Palautamme summan tilillesi viimeistään kahden viikon kuluessa tilitietojen vastaanottamisesta.

2) Kerromme sinulle kirjeellä liikasuorituksesta ja pyydämme lupaa summan käyttämiseksi toisen perinnässä olevan laskun maksuun. Jos haluat mieluummin, että rahat palautetaan sinulle, ilmoitathan siitä puhelimitse asiakaspalveluumme kahden viikon kuluessa. Muussa tapauksessa sinun ei tarvitse tehdä mitään.

3) Kerromme sinulle kirjeellä liikasuorituksesta ja sen käyttämisestä toisen perinnässä olevan laskun maksuun. Tässä tapauksessa kyse on saman yrityksen toisesta laskusta tai velasta.

Pankkitilitiedon voi ilmoittaa myös verkkopalvelussa Lindorff24.fi

Asiakaspalvelu