Lindorffin nimi vaihtuu Lowelliksi lokakuussa

Olemme nyt osa eurooppalaista Lowellia, ja myös nimemme vaihtuu Lowelliksi. Palvelumme eivät muutu, vaan autamme sinua maksuasioissa ihan kuten ennenkin.
Nimemme ja brändimme vaihtuu Lowelliksi myöhemmin vuoden 2018 aikana. Toistaiseksi jatkamme Lindorffina kuten ennenkin, mutta teemme jo uutta Lowell-nimeä tutuksi asiakkaillemme kirjeissämme.
Nimemme ja brändimme vaihtuu Lowelliksi lokakuun alussa.

Lindorffin nimi vaihtuu Suomessa Lowelliksi lokakuun alussa. Nimenmuutos on seurausta omistajan vaihtumista. Kuulumme nyt Lowelliin, joka on luotonhallinnan suunnannäyttäjä ja toimialan eettisyyden edelläkävijä Euroopassa. 

Muutos on meille mieleinen, sillä Lowellissa tehdään paljon töitä asiakasymmärryksen ja hyvän asiakaspalvelun eteen, ja ihmiset ovat muutoinkin Lowellin toiminnan keskiössä. 

Sinun kannaltasi asiakkaanamme mikään ei muutu. Asiakasneuvojamme auttavat ja palvelukanavamme ovat käytössäsi kuten ennenkin, tarvitset sitten apua laskun, perintäasian tai erämaksuluoton kanssa. Osana Lowellia olemme entistäkin sitoutuneempia tarjoamaan alan parasta palvelua: sinua ymmärtäen ja avustaen. 

Kerromme tulevasta nimenmuutoksesta kaikille asiakkaillemme muistutuslaskuissa, perintäkirjeissä, verkkosivuilla ja muissa palvelukanavissa. Nimen ja yritysilmeen lisäksi lokakuun alussa päivittyvät verkko-osoitteemme ja sähköpostiosoitteemme – nykyiset toimivat toki rinnalla siirtymäajan.