Apua velkojen järjestelemiseksi

Jos sinulla on paljon velkaa, askel askeleelta eteneminen auttaa. Mahdottomaltakin tuntuvan asian pystyy lopulta järjestämään.

Velkatilannetta voi olla vaikea hahmottaa ja hallita, jos laskuja on rästissä usealle velkojalle. Kokonaistilanne selviää pyytämällä kirjallinen yhteenveto, ns. saldotodistus, perintätoimistoilta ja ulosotosta.

Voit tilata yhteenvedon Lindorffin perinnässä olevista (myös ulosotossa olevista) veloista sähköisellä lomakkeella. Huomaathan, että jos tilaat yhteenvedon toisen puolesta, tarvitsemme sinulta ensin valtakirjan. Yhteenvedon voit tilata maksutta kerran vuodessa. Siirry tilaamaan

Näet Lindorffin perinnässä olevat velkasi myös kirjautumalla Lindorff24-palveluun, ja voit tutustua rauhassa tilanteeseesi.

Laskemalla maksuvarasi saat käsitystä siitä, paljonko velkoja pitäisi pystyä lyhentämään kuukaudessa.

Laskemalla maksuvarasi saat käsitystä siitä, paljonko velkoja pitäisi pystyä lyhentämään kuukaudessa.

Velkajärjestely on tarkoitettu pysyväksi ratkaisuksi ylivelkaantumiseen.

Velkajärjestelyllä ratkaisuun

Toisinaan tilanne voi korjautua yksinkertaisillakin keinoilla, kuten sopimalla pitempiaikaisesta maksusuunnitelmasta Lindorffin asiakasneuvojien kanssa.

Vaikeammat velkaongelmat voi olla mahdollista ratkaista vapaaehtoisella velkajärjestelyllä. Järjestely on tarkoitettu kokonaistilanteen ratkaisemiseksi ja auttamaan veloista selviytymisessä. Siksi järjestelyä ei sovita yksittäisistä veloista vaan sen tulee kattaa kaikki Lindorffin hoidossa olevat velat.

Voit neuvotella vapaaehtoisesta velkojen järjestelystä Lindorffin kanssa silloin kun maksuvarasi riittää velkojen lyhentämiseen koko sovitun maksuohjelman ajan. Laskemalla maksuvarasi saat käsitystä siitä, minkä verran velkoja pitäisi pystyä lyhentämään kuukaudessa. Käytä laskuria Maksumyöhässä.fi-sivustolla

Vapaaehtoista järjestelyä voi hakea Lindorffin omalla hakemuslomakkeella. Etsimme tilanteeseen parhaiten sopivan ratkaisun yhdessä sinun tai asiaasi hoitavan velkaneuvojan kanssa. Voit tulostaa hakemuslomakkeet tästä.

PDF Velkajärjestelyhakemus ja täyttöohjeet 2017

WORD Velkajärjestelyhakemus 2017

WORD Velkajärjestelyhakemuksen täyttöohjeet 2017